Dan javnih nabavki – Očekivanja od novog Zakona

20180921_130356_001Predavači iz konsultantske firme “TENDERI DOO KRAGUJEVAC” su još jednom opravdali poverenje ponuđača i dobili sve pohvale. Ponuđačima su prenešena najbitnija iskustva iz aktuelne prakse u oblasti javnih nabavki uz razmenu mišljenja o očekivanjima od novog Zakona o javnim nabavkama.

U organizaciji Poslovnog udruženja Ponuđači Srbije , održana je jednodnevna interaktivna radionica  „Dan javnih nabavki – Očekivanja od novog Zakona“ 21. septembra 2018. godine u hotelu “TULIP INN PUTNIK“ na Novom Beogradu. Stručni konsultanti, konsultantske kuće Tenderi doo Kragujevac u svojstvu instruktora praktičara predstavili  aktuelnu praksu na teme:

Prihvatljivi, neprihvatljivi uslovi i elementi kriterijuma za učešće u postupku javne nabavke – dosadašnja praksa sa predlozima Udruženja za nova zakonska rešenja “prezentovala je Jasmina Marković, stručni konsultant .

„Rokovi u postupcima javnih nabavki – dosadašnja praksa sa predlozima Udruženja za nova zakonska rešenja “ prezentovala je Stanica Radović, stručni konsultant.

Dok su temu „Položaj naručilaca i ponuđača u postupcima zaštite prava – predlozi za unapređenje procedure zaštite prava i predlozi posebnih propisa koje bi trebalo uskladiti, sa posebnim osvrtom na PRAG  pravila“ predstavili i analizirali  polaznicima  Aleksandra Litričin i Saša Varinac advokati  zajedničke advokatske kancelarije „Varinac & Litričin“.

Više o održanoj radionici možete pogledati na sajtu Udruženja Ponuđači Srbije.

...