Seminar održan 06.03.2013. god

20.06.2014.Konsultantski tim iz firme “Tenderi doo Kragujevac” po treći put je prenosio svoja praktična iskustva iz oblasti javnih nabavki i ukazivao na to šta je to novo po novom Zakonu o javnim nabavkama.

Nakon dva uspešna seminara, udruženje “Ponuđači Srbije”, 06.03.2013. godine u hotelu “Prestige” u Beogradu, organizovalo je treći seminar u nizu na teme šta je to novo po novom Zakonu. Polaznici seminara su iskazali veliko zadovoljstvo i pohvale za naš rad. Zadovoljni su jer se mogu upoznati sa novim Zakonom o javnim nabavkama i pre početka njegove primene od 01.04.2013. godine.

Jedan od zadovoljnjih polaznika seminara rekao je “Zahvaljujem Vam se na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji seminara. Smatram da je seminar opravdao pa čak i prevazišao moja očekivanja i iskreno jedva čekam prvu radionicu koja je spominjana kao vaša sledeća aktivnost na istu temu.”

Zbog velikog interesovanja, iste teme će stručni tim konsultanata naše firme predstaviti i 26.03.2013. godine u hotelu “Prestige” u Beogradu, a nakon početka primene Zakona slede radionice.

Vidimo se. Vaše poverenje u nas biće opravdano.

Foto album sa seminara možete pogledati ovde.

...