Promena adrese na kojoj se može dobiti uverenje Višeg suda u Beogradu- Posebno odeljenje

Važno obaveštenje za sve ponuđače koji nisu registrovani u Registru ponuđača. Obaveštavamo Vas da je došlo do promene adrese na kojoj možete dobiti uverenje Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal. Sva uverenja nadležnog suda ponuđači koji imaju sedište u Beogradu sada mogu dobiti na jednom mestu, u Savskoj ulici broj 17-a.

Na sajtu Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal može se pronaći sledeće obaveštenje. Shodno članu 32. Zakona o odgovornosti pravnih lica za krivična dela, OBAVEŠTAVAJU SE domaća pravna lica, kao i predstavništva ili ogranci stranog pravnog lica, koja imaju sedište na teritoriji Republike Srbije, da se od 28.10.2013. godine, zahtev za davanje podataka iz kaznene evidencije na memorandumu pravnog lica, za krivična dela iz člana 2. Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, korupcije i drugih posebno teških krivičnih dela, za koja je nadležno Posebno odelјenje (za organizovani kriminal ) Višeg suda u Beogradu, podnosi Višem sudu u Beogradu i to na prijemnom šalteru u prizemlјu sudske zgrade, u Savskoj ulici broj 17-a (Palata pravde), svakog radnog dana u periodu od 08,00 do 11,00 časova.

Uverenje se izdaje nakon obrade zahteva, najkasnije dva dana od dana predaje zahteva, na prijemnom šalteru suda na kojem je zahtev i predat, i to u periodu od 12,00 do 14,30 časova.

Detalјnije podatke podnošenju  Zahteva za dobijanje podataka iz kaznene evidencije možete pronaći na sajtu Višeg suda u Beogradu- Posebno odelјenje (za organizovani kriminal ) na sledećem linku https://www.bg.vi.sud.rs/tekst/149/obavestenje-za-izdavanje-uverenja-iz-kaznene-evidencije-za-pravna-lica-i-uverenja-za-fizicka-lica.php

...