Konsultantske usluge

konst.uslugeKonsultantska kuća Tenderi d.o.o. ima zaposlene konsultante specijalizovane  za oblast javnih nabavki i nudi usluge konsaltinga davanja odgovara na pitanja putem telefona i putem e-maila kako bi pratili trendove i odgovarali na zahteve klijenata.

U želji da pojednostavimo problematiku sa kojom se susreću ponuđači u postupcima javnih nabavki poslednjih godina, Tenderi d.o.o. Vam predstavljaju  povoljan, kvalitetan, brz i jednostavan način da dodjete do odgovora i na taj način kreirate rešenje kako bi što pre rešili trenutnu blokadu i/ili problem prilikom pripreme ponude, podnošenja ponude, uvida u ponude ili pak čitanja dokumentacije prilikom pisanja zahteva.

Zahvaljujući našem iskustvu i širokom spektaru ekspertize  obezbeđujemo celokupnu podršku za sve situacije koje Vam se u postupku javne nabavke mogu desiti.

Konsultantske usluge obuhvataju usluge odgovora  na pitanja putem telefona i odgovora  na pitanje putem e-maila.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju za konsultantske usluge telefonom svakog radnog dana u periodu od 08h do 16h.

Na pitanja koja ste prosledili na e-mail, dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pored pružanja konsultantskih usluga na pojedinačna pitanja, u našoj ponudi postoji i opcija pružanja konsultantskih usluga u  toku čitavog periodu realizacije postupka javne nabavke.

Za pomenute usluge važi zvaničan cenovnik.