Postavljena nadograđena verzija softvera za planiranje nabavki i kvartalno izveštavanje

update.ujnNa sajtu Uprave za javne nabavke postavlјena je nadograđena verzija softvera za planiranje nabavki i kvartalno izveštavanje.

Pored tehničkog unapređenja, klјučne novine u softveru se odnose na preglede i izveštavanje u vezi sa: centralizovanim nabavkama, neplaniranim nabavkama, detalјima ugovora zaklјučenim u postupku javne nabavke male vrednosti i izuzetim nabavkama, kratkim pregledom plana sa izvršenjem postupaka i ugovora, kopiranjem podataka iz prethodnog plana u novi itd.

Ukoliko je korisnik, u momentu postavlјanja nove verzije softvera, u toku izrade plana nabavki za 2015. godinu, može preuzeti novu verziju, po uputstvu datom od strane Uprave za javne nabavke, čime će celokupna baza prethodno unetih podataka biti preuzeta, i nastaviti dalјe sa radom.

Ukoliko je naručilac već usvojio plan nabavki za 2015. godinu pre postavlјanja ažuriranog softvera, nije potrebno da vrši bilo kakvu izmenu već usvojenog i dostavlјenog plana, već će samo preuzeti novu aplikaciju i nastaviti dalјe da radi u novoj verziji (izmene plana, izvršenje plana, unos podataka o zaklјučenim ugovorima itd.).

Izor: UJN

Nadogradnju softvera, odnosno instalaciju softvera za naručioce koji instaliraju softver po prvi put, možete preuzeti sa sajta Uprave za javne nabavke.

 

...